"Tarkuseallikas voolab läbi raamatute" - Kreeka vanasõna

LUGUSID JUTUSTAB POLINA TŠERKASSOVA

Events > 2020 > november > LUGUSID JUTUSTAB POLINA TŠERKASSOVA

Üritusest:

Postitas: Kose Raamatukogu

Polina Tšerkassova on antropoloog, muusik ja muinasjutuvestja, kes põimib kaugetelt maadelt toodud tõsielulugusid ja muinasjutte oma muusikaga, mida ta esitab erinevatel haruldastel pillidel. Polina on tegelenud üle 10 aasta muusika ja muinasjutuvestmisega, ta uurib lugude, helide ja kuulamise mõju inimestele, kandes edasi suulise kultuuri traditsiooni ja kaasaegset jutuvestmist. Polinal ilmusid kolm jutuvestmise plaati tema autorimuusikaga, millest üks (“Helisevad muinaslood”, 2017) oli nomineeritud Kultuurkapitali kirjanduse aastapreemiale. Polina loob oma jutuvestmistega eriti sooja ja hingestatud õhkkonda, mis on kosutav ja inspireeriv nii hingele kui ka meelele. Polina esineb Kosel 5. novembril nii väikestele kui ka suurtele, suured on oodatud õhtul.