"Tarkuseallikas voolab läbi raamatute" - Kreeka vanasõna

Maal elamise päev

Events > 2020 > september > Maal elamise päev

Üritusest:

Postitas: Kose Raamatukogu

Aiandusspetsialist ja ajakirjanik Eva Luigas jagab sügisealguse aiandusnõuandeid. Eva Luigase sulest on ilmunud raamatud “Aiatööd lihtsamaks”, “Kuidas teha peenart”, “Tarbeaia teejuht” ja “Aianipiraamat”. Eva Luigase kolumni võib lugeda ajakirjast “Eesti Naine”.
Luuletaja Veronika Kivisilla on tuntud ka kui laulja ja loojutustaja. Ta on õppinud Tallinna Ülikoolis eesti keelt ja kirjandust ning töötab Eesti Kirjanike Liidus projektijuhina. Ta on koostanud õpikuid, laulikuid ja sõnaraamatuid. Veronika on avaldanud luulekogud „Kallis kalender”, „Veronica officinalis”, „Cantus Firmus”, „Salutatio“ ning kaks lühiproosakogumiku „Kuni armastus peale tuleb”. Veronika Kivisilla leiab luulet argielust, tänavalt, elektrirongist, bussist nr 18. Kogumikust „Salutatio“: „Eile kui Keskraamatukokku läksin / siis tuli sealt välja üks laps / tegelikult tuli kõigepealt uksest välja hiiglaslik nätsumull / ja siis tema ise / ja kõige lõpuks suur seljakott / mille ta oli raamatuid täis laenanud…“.